Народният представител от БСП за България Велизар Енчев със свой

...
Народният представител от БСП за България Велизар Енчев със свой
Коментари Харесай

Велизар Енчев зове пенсионерите да дойдат утре пред парламента

Народният представител от " Българска социалистическа партия за България " Велизар Енчев със собствен пост във Facebook прикани пенсионери и бунтовни жители да дойдат на следващия ден пред Народното събрание, когато парламентарната група на социалистите ще ностоява законопроектът за преизчисляване на старите пенсии да бъда гласуван и на второ четене. Вчера това предложение на левицата беше признато единомислещо от всички парламентарно показани партии и обединения. Но ръководителят на Народното събрание Ива Митева отхвърли законопроектът да бъде гласуван и на второ четене, защото имало депутати, които желаят да създадат оферти сред двете четения. Избухна скандал и съвещанието беше прекъснато.

 

Ето какво  националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев:

 

„ В петък, 7 май, от 09.00 часа, към Народното събрание би трябвало да има кордон от пенсионери и бунтовни жители.

Депутатите от Българска социалистическа партия продължаваме борбата за българските пенсионери. Предстои съдбоносно второ гласоподаване за преизчисляване на пенсиите.

На първо гласоподаване депутатите утвърдиха с голямо болшинство предлагането на Българска социалистическа партия. Но в нарушаване на парламентарния устав, който е със силата на закон, ръководителят на Народно събрание Ива Митева не разреши второ гласоподаване, заради което окупирахме трибуната и съвещанието бе прекъснато.

Ние желаеме заслужено индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „ Сребърния фонд “!

Сега или в никакъв случай би трябвало да победим антисоциалната система, която на 5 май бе предпазена от " ИТН ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Да, България “...

На 5 май паднаха маските на  партийните прислужници на българския капитализъм!

Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери - най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз.

7 май е Денят на истината! “
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР