Народният представител Деница Симеонова в „Гласът на Капитал“рябваха десет години,

...
Народният представител Деница Симеонова в „Гласът на Капитал“рябваха десет години,
Коментари Харесай

Деница Симеонова: Държавата за стартъпите и държавата като стартъп

Народният представител Деница Симеонова в „Гласът на Капитал“

рябваха 10 години, с цел да може тогавашният другоземен термин „стартъп“ да се наложи измежду българския бизнес, само че единствено няколко месеца, с цел да може тази чуждица да стартира да се употребява свободно в Народното събрание. В множеството случаи – в афектиран подтекст и най-често от страна на опозицията, поради опита в стартъп предприемачеството на доста от актуалните министри и народни представители.

Но има и положителни образци. Без значение дали тази седмица ще бъде една от последните за 47-ия парламент, или ще бъде формирано ново държавно управление в него, той съумя да свърши немалка част от работата по законопроекти, свързани с потребността от еластичност при стартъпите, които чакаха с години.

В тазседмичния епизод на „Гласът на Капитал“ гостува Деница Симеонова, депутат от „Продължаваме промяната“. В първата част от диалога тя и водещият Йоан Запрянов разискват точно какво съумя да одобри в тази тенденция Народното събрание и защо може и да не стигне времето, както и за какво тези промени, които засягат относително дребен брой хора, са толкоз значими. Във втората Симеонова приказва за своите уроци до този миг от Народното събрание – часовете празно говорене по комисии, разбирателството при закрити порти, последвано от обидите в зала, както и до каква степен нейните съграждани от Враца са ангажирани в това да вземат участие в политическия развой през своя депутат.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР