Народният представител Даниел Александров от ГЕРБ-СДСе подалотказ от имунитет.Това стана

...
Народният представител Даниел Александров от ГЕРБ-СДСе подалотказ от имунитет.Това стана
Коментари Харесай

Депутатът от Дупница Д. Александров се отказа от имунитета си

Народният представител Даниел Александров от ГЕРБ-СДС е подал отвод от имунитет.

Това стана ясно от изявление на ръководителят на Народното събрание Росен Желязков по време на постоянното съвещание през днешния ден, съобщи Дарик.

През юни Софийска градска прокуратура (СГП)предложи на основния прокурор да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за привличане къмнаказателнаотговорност на депутата в 49-ото Народно заседание.Наблюдаващият прокурор в СГП счете, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 година, в село Бистрица , посредством приложимост на мощ той е направил дейности,с цел да възбуди полово предпочитание без съвкуплениепо отношение на дете на 14-годишна възраст, показаха тогава от прокуратурата.

Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров тогава съобщи в своя отбрана, че всичко, което излиза по негов адрес, е поради развода му.

" В дъното на всичко, което излиза през днешния ден по мой адрес, е разводът ми, който е от месец-два. Опитахме се да го запазим в загадка и да не излиза по медиите, само че уви! Няма нищо правилно от това, което е написано по мой адрес. Нищо от това не е правилно.Стоя зад името си. Всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си,тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", уточни Александров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР