Народната любов и начините ѝ на изразяване са нещо, което

...
Народната любов и начините ѝ на изразяване са нещо, което
Коментари Харесай

10 техники за любов на площада

Народната обич и методите ѝ на изложение са нещо, което възвисява душата и дава вяра. 
От ранни зори до късен мрак искрящи от любовни усеща хора маршируват по жълтите павета и викат: " РА-ДОСТ, РА-ДОСТ ", " ЧЕСТ-И-СЛА-ВА ", " КРА-СО-ТА " или просто отпускат гърла в мощно " УРА "! 
УРА - за държавното управление!
УРА - за органите на реда!
УРА - за доблестта на Каскета!
УРА - за Конституцията, която ще редим като кубче на Рубик!  
Гражданите носят и плакати с такива лозунги: 
" Разчитаме на вас, ковачи на законите ".
" Вярваме във вас, властници ".
" Имате нашето гражданско рамо ".
" Да вдигнем бюджета на полицията ". 
" Да бетонираме властта и плажа ". 
В тази наелектризирана от обич конюнктура изработихме лист с 10 техники на площадната обич, който ще е от изгода, както на възторжените жители, по този начин и на разнежените служители на реда.
***
1. Лютив спрей в очите. Тази любовна техника е позната и от профилираните филми за обич. Знаете, че булката и роднините постоянно плачат на сватбата. Но сълзите не всеки път идват елементарно, по тази причина е хубаво да им помогнем да избликнат, с цел да са по-изразителни възприятията ни. Малко фъш-фъш в очите - и сълзите потичат като тихия бял Дунав. Така и именитата фраза на Борисов - " доста като тебе към този момент плакаха " - добива напълно друго, щастливо значение. 
2. Белезници. Това също го има във филмите за обич - влюбените се връзват с белезници, тъй като си имат цялостно доверие. С една малка разлика. Във филмите за обич участниците сблъскват телата си СЛЕД като са поставили белезниците. На площада в множеството случаи е противоположното - буйните телодвижения са ПРЕДИ слагането на белезниците, въпреки че обособени представители на реда се увличат в любовната игра и откакто обездвижат площадния си сътрудник. 
3. Мръсни думи.  За изостряне на тръпката влюбените от време на време си шушукат в ухото мръсотийки. На площада обаче шепотът не се чува, по тази причина думичките се крещят: ТУЛУПИ, МАРГИНАЛИ, СВИНЕ, МАФИЯ, ПОЗОР, ЗАТВОР...
4. Униформи. И това е необятно публикуван култ - мъже и дами се любят в униформи на служители на реда, жандармеристи, медицински лица... Униформите основават възприятие за ред, естетика и здраве в любовта. 
5. Отлагане на Края. Добрите любовници не бързат да претупат нещата и отсрочват райския момент, колкото се може по-дълго, с цел да е по-силен и церемониален триумфът на любовта. Затова и не се бърза с оставката. 
6. Разнообразни пози. Този прийом за нашарване на телесното статукво се ползва доста старателно от силите на реда и хармонията - когато съборят на земята стачкуващ, униформените го сгъват в най-фантастични геометрични и нереални фигури. За да сложат едни белезници, те първо слагат единия крайник на индивида зад врата, другия го усукват, ръцете се връзват на джувка зад тила. През това време демонстантът признателно целува пътната настилка и Майката земя. 
7. Въргаляне в сламата. Селска еротика в центъра на София. 
8. Сладки секрети. Влюбените, даже да са на площада, споделят някаква тяхна си загадка. Абсолютна мистерия е да вземем за пример за какво едни хвърлят павета и предмети по служителите на реда, само че тях не ги прибират, а задържат други. Министерство на вътрешните работи твърди, че чудесно познава провокаторите от агитките, само че неизвестно за какво те бяха оставени да безчинстват, а сила беше приложена към други хора. 
9. Лягане напреко - като Борисов на Ония фотоси. На площада има една игра: лягаш напреко и викаш, че който желае да мине, ще би трябвало да мине през натрупа ти. И те минават. 
10. Отвеждане с камионетка в незнайна посока. Това е фантазията на всички влюбени - да избягаме някъде и да се скрием от всички! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР