Народен лек за холестерол, който почиства кръвоносните съдове Това е

...
Народен лек за холестерол, който почиства кръвоносните съдове Това е
Коментари Харесай

Чесън и лимони срещу висок холестерол

Народен лек за холестерол, който почиства кръвоносните съдове

Това е една мощна композиция, която отстрани мазнините и държи холестерола под надзор.

Повишените равнища на холестерол могат да доведат до редица затруднения. Лекарствата би трябвало да бъдат последна алтернатива. Преди това е желателно да се опитате да регулирате стойностите на холестерола по натурален метод.

Народната медицина е цялостна с предписания, които могат да оказват помощ за решаването на този проблем, а най-мощната композиция, която освобождава кръвоносните съдове от мазнини, сигурно е тази на лимон и чесън. Известно е, че и лимонът, и чесънът имат лечебни свойства. Те почистват кръвоносните съдове, понижават равнищата на холестерола, укрепват стените на кръвоносните съдове и понижават риска от рискови болести като атеросклероза.

Напитката с лимон и чесън за пречистване на кръвоносните съдове се употребява в съветската национална медицина от епохи. Също по този начин, тази напитка предотвратява образуването на ракови кафези, което неведнъж е доказано от научните проучвания, заради обстоятелството, че чесънът съдържа огромни количества антиоксиданти.

За да приготвите този национален лек за холестерол, ще ви трябват:
4 глави чесън
4 приблизително огромни лимона
3 литра вряла вода

Приготвяне:
Почистете чесъна, изстискайте лимоните. Оставете водата да заври, по-късно намалете огъня и прибавете чесъна и лимоновия сок, след което покрийте съда.

Варете на слаб огън до 15 минути, не повече. Свалете от огъня и оставете да се охлади. Изсипете и съхранявайте в затрупан стъклен съд.

Вижте още: Сиропиран сладкиш с пудинг

Употреба:
Приемайте по 1 до 2 супени лъжици от тази напитка преди всяко хранене. Курсът на лекуване продължава 40 дни и се предлага да се прави единствено един път годишно.

Забележка: Преди да употребявате национални средства, консултирайте се с доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР