Народът огладнява и фалира, а Радев го вижда. Той трябва

...
Народът огладнява и фалира, а Радев го вижда. Той трябва
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Стига са крали

" Народът огладнява и банкрутира, а Радев го вижда. Той би трябвало да се откачи от това ремарке с доста проблеми и да прави нова партия, с цел да се съберат няколко партии с по 6, 8% без никаква отговорност. Единият министър споделя стопираме обществените помощи и въглища, а общественият министър мълчи ", това съобщи Бойко Борисов на брифинг в Стара Загора.

" Умолявам ги да се стегнат, тъй като страната е тежко разграничена и не е подготвена за избори. Те се компрометираха към този момент тези, които са в ръководството. Умолявам ги да се стегнат. Стига са крали. Нека запончат най-малко малко да мислят за хората. Единствено това ги моял ", добави той.

" Булгаргаз " има два прочита за мене. Пазар за милиарди, който сега е държавен да го дадат и него на търговците на ток, с цел да крадат милиони. Две банди хасковски се бият кой да вземе контрола. Най-малко ми идва да пазя Николай Павлов, който е министър на енергетиката на Румен Радев ", добави Борисов.

" Тотален неуспех. Няма финансист, няма икономист. Някой, който да каже добре е това, което го вършиме ", съобщи той във връзка измененията в КЕВР.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР