След като се закле като депутат, Николай Марков от Величие

...
След като се закле като депутат, Николай Марков от Величие
Коментари Харесай

Марков се ожали: 3 партии натискали Величие за Рая Назарян

След като се закле като народен представител, Николай Марков от " Величие " разкри пред публицисти в Партийния дом, че три партии са оказвали напън върху партията за поддръжка на Рая Назарян за ръководител на 50-ото Народно заседание. Къде са водени диалозите - покрай Народното събрание за търсене на поддръжка за ръководител на Народното събрание и за поддръжка на държавно управление.

Той ще реши дали ще сезира някого или кого.

" По време на диалозите с контактните групи (от кои партии по този начин и не стана ясно - б.р.) имаше показани компромати, записи за мен и за господин Ивелин Михайлов ", уточни Марков.

" Величие " няма да поддържат нито първия, нито втория, нито третия мандат за сформиране на държавно управление. " Не можем да подкрепим нещо, което не ни е казано какво е ", посочи Николай Марков.

Николай Марков отхвърли Ивелин Михайлов да е зам.-председател на партията " Величие ", както в никакъв случай не е бил. " Господин Михайлов не взе участие в управителното тяло и няма връзка с ръководството на партията ", сподели още Марков по отношение на въпроси за собствеността на партия " Величие ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР