Нарочно ни издебнаха за ЧЕЗ, бях в Брюксел за председателството

...
Нарочно ни издебнаха за ЧЕЗ, бях в Брюксел за председателството
Коментари Харесай

Борисов: Лично аз се надявам Гинка Върбакова да не купи ЧЕЗ

Нарочно ни издебнаха за ЧЕЗ, бях в Брюксел за председателството по тематиката " Европейски Съюз и Африка ", нямаме нищо общо с тази договорка. Беше определено времето февруари месец, имаше офанзива отвред. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов в изявление за Нова телевизия.

Той добави, че свалилите го февруарски митинги от 2013 година били дирижирани от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, като подмина ролята на Волен Сидеров в тези митинги. Сделката за ЧЕЗ я следим доста деликатно и не се изричаме, тъй като забърканите компании " имат могъщи юристи " и могат да ни заведат искове за милиони, само че аз се надявам, че " няма да се случи " – това си е персонално мое мнение , сподели още водачът на ГЕРБ, визирайки това Гинка Върбакова да купи българския бизнес на ЧЕЗ.

Относно активността на новата антикорупционна организация и показния арест на кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева, министър-председателят поддържа дейностите на организацията и прокуратурата. " Позвъних на основния прокурор да запитвам за какво толкоз се бавят, той ми изясни, че всяка банкнота би трябвало да бъде разказана ", изясни Борисов, съгласно който проблеми със задържането на Иванчева и заместничката и Биляна Петрова няма и казусът е завършен.

Чухме чудовищни неща за Съединените щати – блатото на корупцията, казано от настоящия президент (бел. ред. – Доналд Тръмп). Това е страшилище, което би трябвало да се смазва всеки ден, даде образец Борисов за битката с корупцията, като продължи с образци – CNN, Фейсбук, визирайки както непрекъснатите нападки на Тръмп към неуместните му медии, по този начин и абсурдът със отбраната на персоналните данни във Фейсбук. Проблем има, по тази причина създадохме новия антикорупционен орган – тъй като всички се оплаквали, че " имало какво ли не " като органи за битка с корупцията. Дай Боже да работи , помоли се в ефир министър-председателят, който видя този орган като внушаващ боязън от закона, само че и изрази вяра в никакъв случай да не бъде употребен като наказателен орган . И даде образец – президентът, в случай че има данни, да отиде в прокуратурата и да каже: " Пеевски, по тази социална поръчка ". " Нека си извадят поучения, че би трябвало по-бърза работа в броенето на пари ", заключи министър-председателят какво е бъдещето в битката с корупцията.

" Аз съм отраснал с маргарин, маслото по време на социализма беше скъпо, редили сме се родителите по два-три дни на опашка да купим хумана, когато управляваше Българска социалистическа партия " - с тези думи Борисов изясни за какво въобще би трябвало да има палмово масло и растителни мазнини в питателните артикули.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР