Наричат я гранд дамата на българския джаз. Има филмова история

...
Наричат я гранд дамата на българския джаз. Има филмова история
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Избирам само лоши момчета, които са неподходящи

Наричат я гранд дамата на българския джаз. Има кино история и доста трагични обрати в живота си, емблематично бягство зад Желязната завеса и още по-драматично завръщане в демократична към този момент България. Разказва в театър историите, съпътстващи живота ѝ, спектакълът ѝ се споделя " Моят глас ".

" Първото ми завръщане в България беше на Коледа през 1990 година Година по-късно подадох документи за отричане от българско поданство, с цел да взема немски паспорт.  Когато взех решение да остана, трябваше да подам документи, с цел да си го върна. Три години стоях без българско поданство, стоях с краткотраен паспорт. Системата доста постепенно функционираше. Оттогава съм чужденец в своята страна. Останах тук, тъй като смятах, че където и да отида, ще ми бъде мъчно с две деца и без защита ", уточни тя пред Лора Крумова в " На фокус ".

По думите ѝ преходът още не е стартират. " Тези, които са в Народното събрание, са част от Държавна сигурност. Идвам от дисидентско семейство, с рогата напред съумях да се преборя. Не съм пробивна и нахална, аз съм гальовен и учтив човек, мъчно е да се живее по този начин в днешно време ", счита Тодорова.  

" Все попадам на неточния мъж. Избирам единствено неприятни момчета, които са несъответствуващи ", добави тя изповедта си.

" Не се върнах разорена в България, а неприятното момче, което избрах, реши да ме разори у нас. Бях изгубила всичко, на което мога да се опра, с изключение на родителите, които още бяха живи. Ние взаимно си помогнахме да излезем от злополуката, в която попаднахме. Бяхме на улицата и трябваше от нулата да тръгнем ", разкри Тодорова.

" Не съм пробивна и нахална, а гальовен и учтив човек. Затова е доста мъчно да се живее в днешно време. Не имам вяра на гадателки и хороскопи, само че съм сигурна, че има съдба в живота ", добави тя,
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР