Наричат го циганският Нострадамус, защото има такива корени. На 12

...
Наричат го циганският Нострадамус, защото има такива корени. На 12
Коментари Харесай

Циганският Нострадамус вещае войни, урагани и депресия за 2023 г.

Наричат го циганският Нострадамус, тъй като има такива корени. На 12 открива способността си да предсказва бъдещето. Сега е на 36. Първоначално никой не му има вяра. Но прогнозите му се сбъдват. С напредването на годините Саломе развива своята заложба дотам, че в този момент го съпоставят с Нострадамус.

Част от предсказанията му са пандемията и гибелта на Елизабет Втора. Наскоро Атос се изрече за Мондиала в Катар и позна, че Бразилия ще отпадне рано. Предсказа и че две от следните страни - Аржентина, Белгия, Франция и Англия ще са на край, което обаче надали можем да броим за изключително достижение.

Според него човечеството скоро ще се трансформира в живи зомбита... " Психологическият напън ще накара хората да заживеят като зомбита. Лесно ще бъдат манипулирани. Психическите разстройства стават все по-чести, разсъдъкът отстъпва място на депресии и гибел ".

Според друго предсказване на Атос, хората от незнаен град ще станат очевидци на падащи от космоса предмети. И нищо няма да остане... Това ще бъде началото на международни произшествия, войни... Няколко международни водачи скоро ще се обединят и ще атакуван Съединени американски щати. Тези трагични събития ще се случат през 2023 година, само че ще продължат и през 2024 и 2026 година

Трагедии вижда младият предсказател през февруари, април и юли 2023 година Според него от картата на света ще изчезнат цели страни. " Времето ще стане изсъхнало и горещо, вятърът ще стане ураганен, ще изчезнат Луната, звездите и всичко ". Предсказателят обаче е е уверен, че хората могат в точния момент да реагират и да се обединят против всичкото това зло, с цел да го спрат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР