Наричам това воводел, отделихме се от Вова, от Путин. Изпратихме

...
Наричам това воводел, отделихме се от Вова, от Путин. Изпратихме
Коментари Харесай

Иво Инджев за военната помощ за Украйна: Воводел, отделихме се от Вова Путин - Топ новини

Наричам това воводел, отделихме се от Вова, от Путин. Изпратихме сигнал, че България не се снишава по тодороживковски за експанзията на Русия в Украйна, сподели в предаването „ Офанзива “ по Нова Нюз журналистът Иво Инджев във връзка решението на Народното събрание България да изпрати военна помощ за Украйна.

Закъсняхме както постоянно – закъсняхме с влизането в НАТО, закъсняхме с влзиането в Европейския съюз, закъсняхме и с решението за военната помощ, добави той.

Думите на военния министър Димитър Стоянов, че ще подходим консервативно, демонстрира, че на тези, които говореха, че не би трябвало да се изпраща оръжие, не им оставя друго с изключение на да протакат. Не е правилно, че България няма какво да даде, съобщи Инджев.

Той означи, че във връзка военната помощ за Украйна водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов прави прилика с присъединението ни към Тристранния пакт по времето на Втората международна война. Това не е правилно, тъй като тогава заставаме на страната на агресора, а в този момент оказваме помощ на жертвата, акцентира журналистът.

Иво Инджев уточни, че е сюрпризиран от позицията на Асен Василев да се въздръжи при гласуването на покупката на още осем изтребителя F-16. Не мога да кажа, че се е родило евроатлантическо болшинство в същинския смисъл на думата, разяснява още Инджев.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР