Наред с много известни личности, които са загърбили семейния живот

...
Наред с много известни личности, които са загърбили семейния живот
Коментари Харесай

Гуен Стефани: Често пренебрегвах семейството си и съжалявам за това

Наред с доста известни персони, които са загърбили фамилния живот и в този момент съжаляват, и Гуен Стефани съобщи, че е обръщала повече внимание на кариерата си, в сравнение с фамилията и желае това да не се бе случвало.

Певицата, която театралничи за корица на сп. Nylon, даде изявление, в което разкри детайлности към персоналния си живот. Тя показа, че при започване на професионалния си път е трябвало повече да се концентрира върху най-близките си, вместо да гради кариера непременно. Припомняме, че при започване на новия век Гуен се омъжи за Гавин Росдейл, от който има има трима сина: Кингстън, Зума и Аполо.

Пред списанието тя описа: " По-кофти от това да си фокусиран напълно върху кариерата, е да игнорираш фамилията си поради нея и отново да се прибереш от студиото без записана ария. " Добави също, че когато ходила по турнета и пяла едни от най-сърцераздирателните си песни, вътрешно не чувствала нищо и не успявала да съобщи същата страст на феновете. " След като родих се появи тази неустановеност в мен. Не усещах никакви страсти, бях като че ли прочувствено изтощена и мисля, че оставих всички към мен разочаровани. "

Стефани е член на рок бандата No Doubt, отпред с Том Дюмон, Тони Канал и Ейдриън Йънг. Последният им по-голям концерт бе през 2015 година - годината, в която Гуен и брачният партньор й Гавин се разделиха, след хипотетичната невярност от негова страна с бавачката на децата им. Въпреки това двамата продължиха да съжителстват дружно до момента в който през 2021 година Гуен не срещна Блейк Шелтън.

За Шелтън в по-ранно изявление Гуен съобщи, че той е най-хубавият й другар: " И съм влюбена в него. Споделяме идентични полезности. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР