Наред с фирмите и все повече физически лица, които си

...
Наред с фирмите и все повече физически лица, които си
Коментари Харесай

Хамали, къртачи, коминочистачи търсят в интернет клиентите си

Наред с компаниите и от ден на ден физически лица, които си изкарват прехраната с " умни " услуги и с ръчен труд, минават на електронно другарство с клиентите. В интернет от дълго време е цялостно с разгласи за правни  и счетоводни консултации, само че се множат и предложенията от всякакви майстори - спецове по кърпене на покриви, ВиК специалисти, дърводелци, монтажисти, хамали. Има е-оферти от вида " кърти, чисти, извозва " и даже реклами за залязващи специалности като коминочистачите.  В изискванията на ковид-ограничения и на правила за карантини и обществена изолация се е родила нова и прекомерно настояща услуга - изслушване на хора, нуждаещи се от внимание.

Търсенето и предлагането на този вид действия през интернет се е нараснало в пъти от началото на пандемията,, наред с онлайн уроците по всевъзможни дисциплини, които отчитат сериозен растеж, демонстрират данните на българския портал за безвъзмездни разгласи " Тарли ". Естествено най-популярните онлайн услуги са в ИТ сферата - направа на уеб страници и на платформи на електронни магазини, компютърна поддръжка, уеб дизайн. Голямо е търсенето и предлагането на действия, свързани с дома -  разглобяване и монтаж на мебели, дърводелски услуги, преместване на мебели и на техника, разчистване. Набира скорост и новото явление -  онлайн диалози и разискване на проблеми с хора, които се усещат самотни. 

 

„ Едрият бизнес от дълго време е в световната мрежа. Новото в последните години е, че дребните компании и самонаетите все по-активно предлагат по-активно своите услуги в интернет и наклонността се ускори през отминалите месеци. Това е отлично и за тях, тъй като стават по-видими за потребителите, и за евентуалните клиенти, които могат да избират сред повече предложения, разяснява създателят на " Тарли "  Лъчезар Ангелов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР