Наръчникът Бъди активен в Пловдив“ дебютира на Фестивала Академия за

...
Наръчникът Бъди активен в Пловдив“ дебютира на Фестивала Академия за
Коментари Харесай

Наръчник на активния пловдивчанин

Наръчникът „ Бъди деен в Пловдив “ дебютира на Фестивала „ Академия за родители “ на 20 май на Младежкия рид, Plovdiv Stage Park.

Сдружение „ Безопасни детски площадки “ показва справочник с контакти и телефони, на които жителите на Пловдив могат да подават сигнали при нередности на площадката за игра, вандализъм, домашно принуждение, онлайн тормоз. Наръчникът разпространява обществени канали за връзка с институции и организации в града – общината и районните администрации, Държавна организация за протекция на детето и други

Това е първият сходен план, който включва опциите за гражданска интензивност в Пловдив. Сдружението има опит с сходни наръчници в София.

Наръчникът в джобен формат ще направи своя дебют на хартия на Фестивала „ Академия за родители “ на 20 май, който ще се състои на Младежкия рид в Пловдив, Plovdiv Stage Park. Справочникът ще е разполагаем и на уеб страницата на сдружението, както и в профилите му в обществените медии.

„ С този план цели да подпомогнем пловдивчани, които споделят отговорността за сигурността на децата в деца, както и за положението на обществената среда. Надяваме се, че всеки, който търси метод за стигне до виновните институции, или има потребност от помощ при случай, жертва е на принуждение, ще се възползва от ресурса “, съобщи Мая Цанева, ръководител на организацията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР