Напук на лошото време, което ни изненада този месец, пролетта

...
Напук на лошото време, което ни изненада този месец, пролетта
Коментари Харесай

8 страхотни комбинации от цветове, които да пробвате през пролетта

Напук на неприятното време, което ни изненада този месец, пролетта ще настъпи публично единствено след няколко дни. Въпреки че още не можем да се разделим изцяло с част от зимния си дрешник тъкмо поради това, към този момент сме подготвени да освежим стайлинга си с нещо свежо и, пък било то и нова чанта. Една обиколка из магазините е задоволителна, с цел да видите, че тази пролет ще бъде подвластна на цветовете, множеството от които са ярки и наситени.

Със сигурност ще ви е най-лесно да ги носите в монохромни комбинации, само че пък толкоз по-ефектно и елегантно може да се получи аутфита ви, в случай че съчетаете повече от един. И днешната си селекция със стайлинг хрумвания демонстрира тъкмо това. Зеленото е един от основните герои, а него май всички успяхме по един или различен метод да прибавим в дрешника си през последните месеци. Този сезон обаче можете самоуверено да го съчетаете в един тоалет с други ярки цветове като оранжево, жълто или розово. Най-неочаквана, само че пък доста стилна е комбинацията му с лилаво.

Лилавото пък наподобява много стилно и с оранжево, както ни демонстрира скандинавското момиче Емили Синдлев. Така наречената фуксия също е измежду за топлите месеци и можете самоуверено да се облечете в нея от глава до пети. Но пък може и да се съчетае с по-светло розово, с цел да се балансира яркостта на тона. По-светлите и пастелни нюанси на този цвят се съчетават ужасно и с неясно жълто, което също е супер настоящо сега.

А в случай че харесвате светлите и бежови цветове, можете да ги носите с аксесоари в синьо и оранжево, тъй като дават доста добър акцент в цялостната визия. Докато кралското синьо може самоуверено да бъде комбинирано с алено или оранжево. Така че пролетта ви дава задоволително да бъдете по-дръзки в съчетаването на цветове, без значение какъв брой ярки са те.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР