Напрежението между Беливанов и издигналата го на поста партия ескалира,

...
Напрежението между Беливанов и издигналата го на поста партия ескалира,
Коментари Харесай

ГЕРБ-Хасково свали доверието си от кмета

Напрежението сред Беливанов и издигналата го на поста партия ескалира, откакто локалната организация популяризира декларация, в която съобщи, че той е "допуснал интриги, злословия и дребнотемие да дефинират дневния ред на общината ".

Според локалния ГЕРБ градоначалникът не се е справил с бездомните кучета и е бездействал е по време на рецесията с уран във водата на града, която продължава и до през днешния ден. Също по този начин още не се бил справил със зимното снегопочистване, липсвали начинания, общински планове и вложения.

Изключителна тромавост в работата на подчинената му администрация и зреещо неодобрение измежду жителите, че локалната власт не извършва отговорностите си, са видели още партийците на Бойко Борисов в Хасково.

"Първият доста индикативен сигнал за разминаване сред нас бе монтирането на преграда на входа на общината и цялостната изолираност на кмета от жителите. Това беше знак, че заявяваното пред хората и пред нас намерено ръководство, меко казано е било неискрено ", написа също в декларацията.

В нея се акцентира, че против общината се водят следствия за съмнителни покупко-продажби.

От локалния ГЕРБ обаче прецизираха, че не желаят оставката на кмета.

„ Искахме кмет, който да ръководи умело, заслужено и транспарантно. Добри Беливанов беше подобен. Но очевидно властта и ласкателите го трансфораха в кмета, който ние в никакъв случай не сме желали. За страдание, дейностите на Добри Беливанов още от първия ден на ръководството му носят единствено разочарования. Затова информациите за напрежение са основателни, само че решение за искане на оставката му към момента не е взето. Като открити, виновни и почтени хора ще разгласяваме решенията си обществено пред обществеността и медиите в община Хасково, както постоянно сме правили “, обявиха от локалната организация.

В отговор Добри Беливанов популяризира имейл до медиите, в който се споделя, че декларацията на ГЕРБ е анонимна и той като мажоритарно определен кмет ще дава отговори на своите съграждани , съобщи БНР.

От пресслужбата на Общината оповестиха, че Добри Беливанов е в отпуск и се намира в чужбина.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР