Напрежение в русенския квартал "Тракцията" заради задържания за убийството на

...
Напрежение в русенския квартал "Тракцията" заради задържания за убийството на
Коментари Харесай

Напрежение в русенския квартал "Тракцията" заради задържания за убийството на Виктория

Напрежение в русенския квартал "Тракцията" поради арестувания за убийството на Виктория
Напрежение в русенския квартал "Тракцията" поради арестувания за убийството Северин Красимиров, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Русе.

Хората не са спали цяла нощ, защото се страхували да не ги атакуван ядосани жители поради информацията, че хипотетичният причинител на тежкото закононарушение живее там. Хората даже палили огньове, с цел да стоят будни на открито и да не позволен да ги атакуван. Родителите не пуснали децата си на учебно заведение от боязън да не им се случи нещо.

Оказва се обаче, че Северин Красимиров е от квартал "Селеметя", а в "Тракцията" е вуйна му, която Северин посещавал понякога.

Жителите на "Тракцията" са шокирани от случилото се и не желаят целият квартал да бъде апетитен с пръст поради непознати грехове. На мястото бе изпратен и екип на полицията, който с наличието си да тушира създалото се напрежение.

БГНЕС напомня, че за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова е арестуван в Германия Северин Красимиров. Вътрешният министър Младен Маринов заяви, че

късно нощес е бил арестуван Северин Красимиров, роден през 1997 година в Русе, живущ в Русе по отношение на убийството на журналистката Виктория Маринова. Адресът, който е обитавал е наоколо до мястото на закононарушението в Русе. Има престъпна регистрация от 2007 година за кражба на цветни метали.

Други данни за осъществявани от него закононарушения няма. Иззети са материални доказателства, които свързват директно лицето с мястото на престъплението. Част от ДНК експертизите са подготвени и дават информация за съществуване на негов ДНК материал върху тялото на жертвата. Институтът по криминалистика работи и чакаме още доказателства, добави Маринов.

На 6 октомври тялото на убитата Виктория Маринова бе намерено от инцидентен минувач на крайбрежната алея в Русе. Смъртта ѝ е настъпила в резултат на удари в главата и задушаване, а преди този момент тя е била изнасилена. Част от движимостите ѝ липсвали. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР