Напрежение в Нова Зеландия след клип с киви в зоологическата

...
Напрежение в Нова Зеландия след клип с киви в зоологическата
Коментари Харесай

Нова Зеландия побесня след клип от Зоологическата градина в Маями с кивито Паора: Това не е американска играчка

Напрежение в Нова Зеландия след клип с киви в зоологическата градина в Маями.

В островната страна желаеха министър председателята Крис Хипкинс да привика американския дипломат, съобщи профилирания уебсайт.

Клипът демонстрира хора, които се отнасят към кивито Паора като към кученце.

Зоопаркът предлага услугата " Среща с киви " за 25 $. Хората имат право да гушкат, рошат и хранят птицата с червеи.

Новозеландската преса разгласява остри рецензии.

Кивито е народен знак на островната страна и видеото възмути хората.

Създадена е петиция, която приканва за следствие на изискванията, в които живее

Паора, и за преместването му в различен дом, като към този момент има над 2000 подписа.

В него се споделяше: „ Кивитата са нашето естествено благосъстояние, а не играчките на Америка “, написа rnz.co.nz

Зоологическата градина в Маями се извини.

Ето какво пишат:

Първо и най-важно, от името на всички в Zoo Miami, апелирам, приемете нашите най-дълбоки и откровени извинения за напрежението, провокиран от видеоклип в обществените медии, изобразяващ манипулирането и настаняването на „ Паора “, птицата киви, която сега е под нашите грижи. Притесненията, изразени от, бяха взети доста съществено и вследствие на това, в действие неотложно, услугата Среща с Киви  вече няма да се предлага.

Въпреки че Паора процъфтява в Zoo Miami, до момента в който получава най-хубавите налични грижи, развиването на " Среща с Киви ", видяно обратно, не беше добре замислено във връзка с националната символика на това емблематично животно и какво съставлява за хората в Нова Зеландия, изключително маорите.

След като имахме достойнството да приемем уважаемия дипломат на Нова Зеландия в Съединените щати и няколко представители на маорския народ по време на специфична гала по именуване тук, в Zoo Miami, за всички нас е изключително мъчително да мислим, че всичко, което се е случило с Паора тук в зоологическата градина в Маями би било обидно за всеки от прелестните хора на Нова Зеландия, съобщи.

Отново съжаляваме надълбоко.

Моля, имайте поради, че Паора нормално се държи надалеч от обществеността в спокоен регион.
Тази зона му обезпечава специфичен заслон, който му разрешава да остане в относителна мрачевина денем, тъй че да може по свое убеждение да излезе и да изследва своите
местообитание в тишината на вечерта.

В момента се създават проекти за създаване на особено местообитание за него, което ще продължи да му обезпечава заслон, от който се нуждае, като в същото време зачита и поддържа естествените му инстинкти.

Ще бъде създаден по подобен метод, че да можем да научим гостите си за невероятното киви без пряк контакт от обществеността.

Zoo Miami се усеща извънредно фаворизиран да бъде първото оборудване в щата Флорида, което сполучливо излюпи киви като част от партньорството с Националния зоопарк Smithsonian. Щастливи сме, че го наблюдавахме по какъв начин пораства и процъфтява под нашите грижи и сме ангажирани да му обезпечат допустимо най-хубавата среда, като в същото време почитат и почитат всичко, което той съставлява.
Благодаря ви, че изразихте своята угриженост, обич и пристрастеност към тази забележителна птица. Ние се вслушваме и ще създадем по-добре, с цел да му осигурим уважението и отдадената грижа, които толкоз доста заслужава.

Клипът вижте в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР