Напрежение преди Националният съвет на БСП. Пред централата на „Позитано“

...
Напрежение преди Националният съвет на БСП. Пред централата на „Позитано“
Коментари Харесай

Оставка посрещна Нинова пред централата на БСП

Напрежение преди Националният съвет на Българска социалистическа партия. Пред централата на „ Позитано “ 20 протестиращи от редиците на партията посрещат участниците в пленума на социалистите.

Те носят плакати с надписи „ Да спасим Българска социалистическа партия “, „ Време е за конгрес “, „ Чуйте партията “, „ Нинова ликвидатор на Българска социалистическа партия “ и скандират „ Оставка “ под прозорците на водача на партията Корнелия Нинова.

Малко по-рано пред bTV ръководителят на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски разгласи, че младежката организация упорства цялото управление на партията да поеме отговорност за неприятните резултати на изборите. Те желаят неотложно привикване на конгрес.

Националният съвет на Българска социалистическа партия дружно с парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ би трябвало да реши дали да поддържа държавно управление на „ ИТН “ и по какъв начин да работи.

По време на съвещанието ще бъде показан отчет за резултатите на „ Българска социалистическа партия за България” от извършените на 11 юли парламентарни избори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР