Напрежение и тревога сковаха „Фермата“. Лоши са новините за участника,

...
Напрежение и тревога сковаха „Фермата“. Лоши са новините за участника,
Коментари Харесай

Какво ще стане с Миро от Фермата, който падна от покрива - slava.bg

Напрежение и паника сковаха „ Фермата “. Лоши са новините за участника, който ден по-рано падна от покрива в стопанството и контузи крайници си. След обстойния лекарски обзор стана ясно, че потърпевшият Мирослав има солиден оток, тежко инфектиране на мускулите и засегната става.

Медиците са изтеглили от крайници му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт.

Заради големия мъчителен оток, сега не може да му бъде изработен ядрено-магнитен резонанс. В идващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, с цел да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специфичен режим във „ Фермата “- няма да натоварва крайници си и ще получи имунитет от двубой.

Мирослав е третият участник във „ Фермата “, който претърпя случай от началото на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а гайдарят Стоян беше ударен от дървена талпа. Македонецът пък пострада, до момента в който работеше върху скелето на полятата. „ Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди взех решение, че е по-добре да падна на краката си, вместо по тил или върху главата си “, описа той.

При приземяването си Миро се контузи тежко - десният му крайник посиня и се поду към глезена. През деня потърпевшият стискаше зъби, куцукайки, само че вечерта към този момент съществено го болеше и не можеше да върви.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР