Напрегната връзка на Луната с Уран в часовете между 16:00

...
Напрегната връзка на Луната с Уран в часовете между 16:00
Коментари Харесай

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост

Напрегната връзка на Луната с Уран в часовете сред 16:00 и 18:00ч прави изменчиво настроението, покачва емоционалността, неразумните действия могат да бъдат последвани от неприятни последствия. Възможни са проблеми с техниката, колите.

Луната е в символ Рак до 19:00ч.

Време, което е уместно да се посвети на фамилията. Повишена сензитивност, емоционалност, интуитивност. Избягвайте да отправяте рецензии и да предявявате искания. Вътрешните прекарвания са по-силни. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности.

Увеличава се апетита – контролирайте яденето. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната се движи на луфт от 16:51ч до19:00ч. - да не се подхваща нищо значимо.

Луната влиза в символ Лъв в 19:00ч, където ще обитава до 19:51ч на 26 декември. Енергийният капацитет нараства, можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Избягвайте всичко, което напряга сърцето

Доминиращ 17 лунен ден от 17:56ч на 23 декември до 19:03ч на 24 декември

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Ден за вътрешна независимост, забавление и наслада, за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий.

Емоционалното положение е несигурно, а в настроението има внезапни промени без забележими аргументи. От сълзи и сантимент, човек елементарно може да премине към завист и експанзия. Препоръчва се вегетарианска диета. Човек би трябвало да се оправи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над неприятните мисли. Да се съблюдава правдивост, да се оказва поддръжка на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите остарели рани са знак за нарушение на галактическата еволюция.

Най-доброто време за фамилен празник, да се събере цялото семейство и да се насладите на общуването.

Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всичко би трябвало да носи наслаждение.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай още веднъж се въздържайте.

Покупки – Вече е удачно за всевъзможни покупки. Важно е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:03ч на 24 декември до 20:16ч на 25 декември.

Днес е 9 безоблачен ден – Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа непрекъснато пламнал пламък. Добре е да се изгори всичко остаряло и излишно, лекуване с огън и благоуханен пушек. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, с цел да се изгори насъбраната отрицателна сила.

Ако в този ден непрекъснато мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител. Ден за молебствия, за осъществяване на религиозни обреди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР