Напрегнат аспект Меркурий квадратура с Уран - от петък до

...
Напрегнат аспект Меркурий квадратура с Уран - от петък до
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на всички символични знаци

Напрегнат аспект Меркурий площ с Уран - от петък до неделя носи безредици и промени в всекидневието, допустимо напрежение в връзките. Неочакваните вести могат да ви принудят да измененията проектите. Помислете два пъти, преди да вършиме смели изказвания. При пътешестване са вероятни непредвидени проблеми.

Може да се почувства както като вътрешен стрес, по този начин и като проблеми с технологиите и интернет. Ремонтите е по-добре да бъдат отсрочени за друго време, колкото и да сте умели. За да оцелеете умерено този ден и идващите, не провокирайте нехармонични обстановки. Говорете по-малко и избягвайте фирмите.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Луната е в символ Скорпион до 00:42ч на 20 януари

Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Започва 24 лунен ден от 01:19ч на 18 януари до 02:30ч на 19 януари

Активен и енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Планове по-добре да не вършиме, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.

Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Днешното подкастряне или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

4 безоблачен ден – Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР