Напрегнат аспект между Слънцето и Луната в 13:52ч, с което

...
Напрегнат аспект между Слънцето и Луната в 13:52ч, с което
Коментари Харесай

Избягвайте да вземате важни решения

Напрегнат аспект сред Слънцето и Луната в 13:52ч, с което стартира втората лунна фаза - растяща Луна – Съзнанието и интуицията, съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в несъгласие и спор, не би трябвало да слушате вътрешния си глас през днешния ден или най-малко в часовете към посочения. Трудно е за себеизразяване. Възможни трудности в делата, лесна нервност. Нараства вероятността от осъществяване на неточности, кавги, недоразумения и прочувствено напрежение. При дамите могат да се появят здравословни проблеми. Емоционална нерешителност. Съществува опция за противоречие, неразбирателство с противоположния пол.

Луната е в символ Дева до 15:30ч на 20 юни. Избягвайте да вземате значими решения.Подходящо е да се купува и подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози. Уязвими са стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се вършат интервенции на органите на коремната празнина, да не се вади апендиксът с изключение на при незабавни случаи. Подходящо време за недояждане. Да се заобикаля тежката храна.

7 лунен ден (продължава от предния ден до 13:19ч на 20 юни) е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите. Удачен за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Препоръчва се повече безмълвие. Избягвайте да критикувате и да ругаете.

Луната се движи на луфт от 13:52 до 15:30ч. Време, в което е добре да не предприемате нищо ново и значимо, не сключвайте контракти, не подписвайте документи, не правете огромни и значими покупки. Ако имате да уреждате всякакви въпроси по държавни институции и институции, по-добре прескочете това време. Възможно е нищо да не свършите и единствено на вятъра да си хабите нервите. Другият вид е всичко да стане доста по-трудно.

В 15:30ч Луната се реалокира в символ Везни. Може да почувствате нужда от отмора след напрежението от предните дни. Да не се претрупват бъбреците, тъй като в този момент са уязвими. Добре е да им се дава Рейки. Пийте по-малко течности.

8 лунен ден (започва от 13:19ч на 20 юни продължава до 14:25ч на 21 юни) Това е особено време, когато Луната минава от една фаза в друга. Характерни са динамичност и енергийна неустойчивост. Запазете оптимизма си и възприятието за комизъм. Не се учудвайте, в случай че се случат непредвидими събития.

8 лунен ден изисква дейни дейности, непрекъснато придвижване, промени. Време за втори късмет. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетенето и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Всичко замислено, планувано и стартирано се реализира по-бавно, в сравнение с сте очаквали.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна активност. Подходящо е за смирение и опрощаване на греховете. Може да се извърши изчистване с огън (да обиколите всички чакри и тялото със запалена свещ).

Здраве - Денят защищава от всевъзможен тип контузии и в случай че това се случи, то следствията са допустимо минимум от различен път. Днес се прави биохимична промяна, алхимия и преображение. За заболялите в този ден заболяването може да се окаже доста рискова. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се организира изчистване на стомаха и червата. Да се обърне внимание на периферната нервна система.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден(вижте часовете). Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, с цел да не си навлечете неприятности.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия. Добре е да се работи единствено самостоятелно. Работата в колектив би трябвало да се ограничи.

Подстрижка – Можете да се подстригвате единствено до 13:19ч. След това е най-добре да избягвате да го вършиме до 14:25ч на 21 юни.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят значима информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават опция да бъдете щастливи в сегашния живот. Да видиш себе си на сън в огледало през 8-ми лунен ден е знак за щастливи промени.

Добре е да извършите измиване със светена вода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР