Напред“ е новата анимация на Дисни и Пиксар, която ни

...
Напред“ е новата анимация на Дисни и Пиксар, която ни
Коментари Харесай

Нова анимация ни отвежда в един магичен свят

Напред “ е новата анимация на Дисни и Пиксар, която ни среща с Иън и Барли – двама братя елфи на ръба на своето пълноправие, които ще се срещнат със света и неговите секрети по най-необичайния метод.

Тяхната история се случва в едно привидно нормално градче, цялостно със фамилии и усмихнати деца, само че картината придобива напълно различен образ, когато пред феновете се разкрие сцена с нимфа в надуваем басейн и мобилен телефон в ръка, която пие коктейл, еднооки и рогати създания, които се забавляват с дървени мечове , кръвожадни еднорози и още други фантастични облици.

За да отбележат оставащите 50 дни до премиерата на кино лентата, Дисни показват новите извънредно красиви плакати на точно тези необикновени същества от света на „ Напред “.
 
Магическият подарък, който елфите ще получат като завещание от обичания си татко, ще отвори една непозната посока в живота им – тази на смелостта и вярата, че единствено със лични старания може да стигнеш до всички отговори.

Много компликации, малко шанс и безчет завършения ще срещнат те по пътя към най-красивите и съкровени фантазии!-->

Режисьор и сценарист на " Напред " е Дан Сканлън (Колите), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои зад " Университет за таласъми ". Музиката е на Джеф Дана (Добрият динозавър) и Михаел Дана (Животът на Пи).

На 6 март единствено в кината на 2D, 3D и IMAX се оставяме в ръцете на магията и приключенията дружно с „ Напред “.
 Напред Forum Film Bulgaria
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР