Направихме още една полезна крачка към повишаване на способностите на

...
Направихме още една полезна крачка към повишаване на способностите на
Коментари Харесай

Каракачанов: Повишаваме способностите на специалните сили с нова техника

Направихме още една потребна крачка към повишение на качествата на нашите въоръжени сили. Осигуряваме опция на да получат нова техника, с която да бъдат доста по-ефикасни и потребни при отбраната на териториалната целокупност и суверенитета на България.
Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Каракачанов: На българина акъла постоянно му идва на другия ден, по този начин и със Заев Каракачанов: На българина акъла постоянно му идва на другия ден, по този начин и със Заев
На българина акъла постоянно му идва на другия ден, по този начин и с сътрудника Заев. Историята е обща, само че би трябвало да уточним каква. Тя е обща, само че е...
Днес в МО бе подписан контракт с българската компания „ Самел – 90 “ за придобиване на бойни машини за Силите за специфични интервенции в осъществяване на капиталовия план за повишение на подвижността и отбраната на персоналния им състав.
Не единствено покачваме качествата на специфичните сили, само че с парите на българския поданик подкрепяме и българския бизнес, съобщи още Каракачанов. Нормалната процедура, логичност и философия е да се развиват качествата в България, добави още той и посочи, че цикълът на ремонт и поддръжка на техниката ще бъде доста по-изгоден.
Надявам се този контракт да бъде взаимно преференциален – за въоръжените сили и за българската промишленост, уточни още министърът на защитата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР