Направихме около 7 точки за Плана за устойчивост, продължаваме със

...
Направихме около 7 точки за Плана за устойчивост, продължаваме със
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Министрите ми се жертват за България, очакв...

Направихме към 7 точки за Плана за резистентност, продължаваме със законодателството, влизане в Шенген и Еврозоната и така нататък Това сподели пред публицисти проф. Николай Габровски, откакто върна сполучливо осъществявания мандат при президента.

" По тези 7 точки няма една политическа мощ, която да има нещо срещу. Има една политическа мощ срещу една точка. Така че тези точки са значими за всеки един от гласоподавателите на тези политически сили. Те са положителни за вас, за мен, за родителите ни, за всички. И няма по какъв начин те да не бъдат признати. Затова аз чакам цялостна поддръжка от всички политически сили и се надявам този кабинет да бъде определен ", разясни той.

" Аз разгласих високи експерти, да се отделят от комфорта на персоналния си сполучлив професионален живот. Това не е по никакъв начин леко. Хората, които са в този лист, ясно осъзнават каква жертва би трябвало да създадат. Но съзнавайки на ръба на каква бездна се намира България, поеха този ангажимент. Надявам се това да бъде оценено и разсъдъкът да надделее над тесните партийни егоистични ползи “, добави Габровски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР