Направи така, както прави Доли Партън. Това е философията в

...
Направи така, както прави Доли Партън. Това е философията в
Коментари Харесай

Звездите полудяха по #DollyPartonChallenge

Направи по този начин, както прави Доли Партън. Това е философията в обществените мрежи сега. Всички следват тренда, който тя наложи напълно скоро, като разгласява колаж с 4 разнообразни фотоси, с които демонстрира 4 разнообразни версии на себе си. 

Как наподобява #DollyPartonChallenge ? Ето по този начин: 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dolly Parton (@dollyparton) на Яну 21, 2020 в 10:02 PST

В LinkedIn Доли наподобява строго професионално, до момента в който в Tinder е облечена в супер секси костюм на Playboy. А текста на фотографията умерено можем да отправим главно към мъжката част от аудиторията: " Вземи си жена, която може да бъде всичко това ". 

Знаменитостите бързо видяха капацитет в тренда, който сътвори Доли, и го последваха на мига. Майли Сайръс бе една от първите звезди, които одобриха предизвикването, и споделиха подобен колаж в Инстаграм профила си. Тя разгласява фотоси и на другото си " аз " – Хана Монтана. Интересното е, че под първата си обява в обществената мрежа, Майли написа: " Доли задава международните трендове в обществените мрежи, без даже да има профили там ".
  Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Яну 23, 2020 в 7:12 PST

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Яну 24, 2020 в 7:12 PST

Всички обичат Доли, а в случай че не нея – обичат новия тренд в мрежата. Ако желаете и вие да добавите такава фотография и да покажете на всичките си почитатели 4 свои " версии ", можете да го извършите тук. А в това време разгледайте в галерията ни кои други известни персони провокираха себе си. 

 
А кои са звездите с най-вече подправени профили в Инстаграм?
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР