Направете най-бързото и успешно пречистване на белите дробове!Много са проблемите

...
Направете най-бързото и успешно пречистване на белите дробове!Много са проблемите
Коментари Харесай

Чудо: Изцяло ново дишане след четиридневно пречистване на белите дробове

Направете най-бързото и сполучливо филтриране на белите дробове!

Много са проблемите с дишането в днешно време. Замърсената околна среда е основната причина за много болести, пристигнали по въздушен път. Затова е належащо да се прави от време на време филтриране на белите дробове . То оказва помощ на тялото да изхвърли ненужната слуз и да диша доста по-свободно.

За най-хубаво филтриране се предлага лекуване с билки. Сред най-ефективните е това с бял оман. Хубаво е да смелите към 20 гр. от билката и да ги сложите да врят в 200 мл. вода за десетина минути. След това сваляте съда със сместа от котлона и изчаквате 4 часа, а след това прецеждате. После стартира и потреблението. Тя става преди всяко хранене, а дозата е нормалната в тези случаи – 1 суп. лъжица.

„ Страдам от астма и когато идва зимата, влагата затруднява доста дишането ми. Многократно съм изпитвал зной през студените месеци. По принцип употребявам специфичен спрей, постановен от лекаря ми, само че неотдавна пробвах домашно лекуване с бял оман и останах удивен. Най-вече ми хареса, че става дума за билка, т.е. всичко е по натурален път. Смея да настоявам, че си направих ужасно филтриране на белите дробове, тъй като минаха седмици, а още не съм употребил спрея. “ – споделя 32-годишният Малин Миланов от Самоков.

Белият оман в този му тип би трябвало да се приема 4 дни, като във всеки ден се пие най-малко 3 пъти. Ако това бъде изпълнено тъкмо, експертите подсигуряват облекчено дишане за седмици напред. При идващ проблем процедурата може да се повтори, само че след към месец.

Други билки, които са потребни за филтриране на белите дробове, са: живовляк, анасон, подбел, мащерка, борови пъпки, лопен. Белият оман обаче си остава най-мощното естествено средство против дихателни проблеми. Не бива обаче да се прекалява с дозата, тъй като билката в действителност е доста мощна.

Милен Георгиев, Doctorbg.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР