Направеното от правителството на Продължаваме промяната беше закъснял, но много

...
Направеното от правителството на Продължаваме промяната беше закъснял, но много
Коментари Харесай

Надежда Нейнски за изгонените дипломати: Направеното от правителството на ПП беше закъснял

" Направеното от държавното управление на " Продължаваме промяната " беше просрочен, само че доста значим ход. Разколебаване не може да има, тъй като става въпрос за българската национална сигурност. " Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски пред Българска национална телевизия.

Тя повдигна въпроса какъв брой надълбоко е стигнала съветската хибридна агитация през годините и какъв брой сериозен е казусът с проникването на това въздействие в България.

Според Надежда Нейнски протичащото се е отвоюване на суверенитет и чертане на алена линия, която няма да бъде прекрачвана.

" Тази позиция е доста значимо да бъде удържана и да не се трансформира в еднократен акт, след който да се стартират взаимни отстъпки. Моментът е извънредно значим в българската политика - всички партии да се дефинират по този въпрос. Затварянето на Руското посолство е решение на Руската федерация. Ако българо-руските връзки почиват на този заповеднически звук, на този фасон на вмешателство във вътрешните работи на България, това не са другарски връзки ", разяснява Нейнски.

По думите ѝ натискът, операциите и откритото вмешателство в българския политически и стопански живот в България не е от през вчерашния ден.

" Войната заплашва сигурността в Черно море, Европа, в това число и в България ", добави Надежда Нейнски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР