Напоследък започнаха се чуват слухове, че една от най-известните двойки

...
Напоследък започнаха се чуват слухове, че една от най-известните двойки
Коментари Харесай

Приказката свърши! Джордж Клуни и Амал пред развод

Напоследък започнаха се чуват клюки, че една от най-известните двойки - Джордж Клуни и Амал Клуни се развеждат след четири години брак и техният бракоразвод ще " коства " 450 милиона евро. Въпреки че почитателите на холивудския артист и адвокатката допускат, че това са единствено злословия, източник, непосредствен до двойката, твърди, че нещата в фамилията от известно време не са по никакъв начин съвършени.

След последния фамилен скандал Амал събрала нещата си и отпътувала с едногодишните им близнаци Александър и Ела в къщата им в Сардиния, пишат холивудски всемирски уеб сайтове. Джордж непрестанно изпращал известия и се опитвал по всякакъв начин да се свърже с тях, тъй като желал да види децата си ”, споделя източникът, добавяйки, че Амал ясно му е споделила, че може да спи в къщата за посетители, в случай че има желание да пристигна в Сардиния.

Джордж и Амал се срещнаха през 2013 година, когато техен общ другар довел Амал в къщата на артиста покрай езерото Комо в Италия. За Клуни това е втори брак. От 1989 до 1993 година той имаше брак с актрисата Талия Балсам.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР