Напоследък забелязвам масирана и целенасочена атака върху имиджа на нашата

...
Напоследък забелязвам масирана и целенасочена атака върху имиджа на нашата
Коментари Харесай

Световните медии да си гледат работата!

Напоследък виждам масирана и целенасочена офанзива върху имиджа на нашата страна. Не мога да остана апатичен, за това до момента в който си пия съботното кафе ще ви споделя единствено някои от тях. Според Евронюз най-бавният трен в света бил в България – 34км за 100 минути от Кюстендил до Гюешево.

Очевидно е че тези хора не схващат нашия светоглед. Тука да не ви е Германия и Япония да цепите секундата. Ние не бързаме за на никое място. Ние сме мислители, обичаме да седим и да мислим.
А и в случай че беше по-бърз влака, по какъв начин ще си изпуши човек цигарата през прозореца без да се изгори или да му изгасне?

Други умници, някви си Yahoo пък писали, че от 10-те най-лоши страни в Европейски Съюз където може да се родиш, България е преди всичко. Имали сме неприятно опазване на здравето, обучение, замърсен въздух.

Егати злобарите, почтено!

Подозирам, че това е платена публикация.

Продължаваме с черешката на тортата – Испанският Ел Периодико заяви, че имало следствие за допустимо пране на пари и че нашият обичан министър председател може да е забъркан.

Говори се за няква вила за милиони, за някаква манекенка с милиони по сметката. Ей, човек да не си хване хубаво гадже. Отвсякъде дебнат да го съсипят от злоба.

Бойче, мадамата е супер, евала.

И последно – някаква си Асоциация на Европейските Журналисти пък изказала неодобрение от думите на Бойко, че публицистите били мисирки.

Ей тия хора не схващат от подбив. Ама ние по този начин си приказваме тук бе, мисирки.

Да сте видяли да са се обидили публицистите? Те дори им харесва!

Но, хайде стига сме се затормозявали с тези платени злобари.

Достатъчно ми е тъжно, че Джена не е пускала нова ария от дълго време.

Инфо: дунавмост.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР