Доналд Тръмп се завърна към предизборната си кампания и нарече

...
Доналд Тръмп се завърна към предизборната си кампания и нарече
Коментари Харесай

Тръмп: Няма престъпление, има един корумпиран съдия

Доналд Тръмп се завърна към предизборната си акция и назова " подкупен " съдията, който води делото против него по отношение на парите, платени за мълчанието на порнозвезда. Това се случва единствено ден откакто беше упрекнат в пренебрежение към съда и застрашен със затвор за нарушение на правосъдна заповед, изискваща да се въздържа от избрани изявления.

" Няма закононарушение. Има един подкупен арбитър ", съобщи Тръмп, говорейки пред поддръжници на събитие в Уокеша, щата Уисконсин.

Той още веднъж повтори, че това и други каузи против него се водят от Белия дом, с цел да подкопаят акцията му.

Изказванията му по време на събития в основните за изборите в Съединени американски щати щати Уисконсин и Мичиган, бяха деликатно следени, откакто му беше наложена санкция от 9000 $ за обществени изказвания за хора, свързани с делото против него.

При налагането на глобата, арбитър Хуан Мерчан съобщи, че в случай че Тръмп продължи да нарушава заповедите му, ще му " наложи наказване отнемане от независимост ".

Ограничителната заповед не разрешава на експрезидента на Съединени американски щати да прави обществени изказвания за очевидци, правосъдни заседатели и други лица, свързани с делото му за парите, платени за мълчанието на порнозвезда. Тръмп обаче е свободен да подлага на критика Мерчан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР