Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест

...
Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест
Коментари Харесай

Велико Минков притеснен за сина си: Габриела не е в добро психично състояние

" Сред претекстовете, които съдийката изброи за стартирането под домакински арест на Габриела бяха, че няма да извърши ново закононарушение, само че аз несъмнено съм обезпокоен за това. Ако ѝ дадат децата желая да запитвам каква е тази незаменима майчина грижа, в случай че вземем образеца на Кристина Дунчева от Сандански, която умъртви двете си деца с над 30 удара с нож. Аз се тормозя за моя наследник. Притеснявам се и за огромното момче, което макар, че не ми е наследник, аз обичам доста. Това съобщи пред Българска национална телевизия Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на бебето на Габриела Славова. Припомняме, че тя е упрекната за гибелта на брачна половинка си Пейо Пеев.

Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова, която е някогашен чиновник на Министерство на външните работи, са упрекнати, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права.

" Габриела е безусловно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква убеденост споделят съдиите, че няма да извърши друго закононарушение. Особено, както загатват, че би трябвало сякаш децата да са при нея. Притеснявам се, тъй като Габриела не е в положително психологично положение. Как по този начин тя прекарала инсулт и в неприятно психологично положение ще гледа тези две деца под домакински арест? ", пита се някогашният народен представител от " Продължаваме промяната ".

В двата дни, откогато е пусната под домакински арест контакт с нея не съм търсил, изясни Минков.

" Децата са изрично в прелестно положение при родителите на Пейо. Хората си ги гледат безусловно отговорно. Малкото дете, моя наследник, си вика пее прелестно, няма проблеми с ларинкса. С наслада мога да кажа, че децата са в сигурна среда, безусловно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа ", по този начин той разяснява твърдията на Славов, че отлеждането от родителите на Пейо Пеев момченца имат здравословни проблеми.

" Очаквам в границите на днешния работен ден или на 7 май да излезе най-късно резултатът от ДНК експертизата. Абсолютно съм уверен, в това число и самата Габриела удостоверява това, че аз съм бащата на 7-месечното бебе ", сподели Минков.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР