Напоследък все повече спорите за дреболии? Или пък вече сте

...
Напоследък все повече спорите за дреболии? Или пък вече сте
Коментари Харесай

8 знака, които показват, че е време да го напуснете

Напоследък от ден на ден спорите за дреболии? Или пък към този момент сте си споделили всичко и не намирате думи да поддържате връзка между тях? Ще ви кажем кои са тези знаци, които демонстрират че е време – време за смяна, време за разлъка, време да заживеете живота си по този начин, както на вас ви харесва.



Предпочитате да бъдете сами, в сравнение с с него

Нормално е всеки един човек да има потребност от време за себе си, да остане уединено с мислите си, само че сега, в който това време стартира са става прекомерно доста, нещата не вървят добре. Ако вие непрекъснато си измисляте аргументи да оставате до късно на работа, непрекъснато имате нещо наложително за извършване, уикендите избягвате нанякъде с приятелки и все по-рядко имате потребност да го видите, то нещата си отиват към разлъка.



Вече не излизате дружно

Ако излизате понякога, това е ок, само че, в случай че стигнете досега, в който към този момент нямате общи неща и съвсем не излизате дружно, а предпочитате да извършите това с другари, то очевидно компанията му не ви е задоволителна.

Сексът.. ами няма го

Вече нямате ни минимум предпочитание да вършиме секс с колегата си, той не ви притегля, даже ви отвращава.. това е повече от сигурен знак, че тази връзка няма бъдеще.

Вече не се смеете дружно

Преди се смеехте не шегите му, забавлявахте се, а в този момент с изключение на кавгите няма нещо друго, което да ви кара да се вълнувате и да се чува гласа ви.



Нямате общи тематики за диалог

Вече всичко сред вас толкоз доста се е изчерпало, че даже нямате общи неща, за които да говорите. Всичко е изприказвано, изхабено и потрошено. Вече нямате освен благи думи, които да кажете един на различен, само че нямате думи за каквото и да е. Вече не ви вълнува нищо за другия и не виждате каква тематика можете да подхванете. Мълчанието е мъчително и всякога, когато останете уединено, е един доста неовък и неуместен миг.


Чувствате се по-зле в негово наличие

В една връзка сътрудниците би трябвало да се усещат по-добре, да им е прелестно дружно, да се забавляват, да се преоткриват. Ако стигнете до момента, в който се чувствате зле в негово наличие и се смятате за по-малко привлекателна, сполучлива, добра, работлива, схватлива, то може би връзките ви са станали токсични, а подобен човек не ви е нужен.

Искате да го измененията

Стигнете ли досега, в който съвсем нищо не ви харесва в него, само че си мислите, че можете да го измененията и да го извършите по собствен стандарт, забравете, че връзките ви ще се развиват.

Започвате да флиртувате с други мъже

Вече ви е толкоз все тая за индивида до вас, че без каквито и да било угризения флиртувате с други хора, просто тъй като нямате никакви усеща към индивида, който се води, че е в живота ви, само че не е в сърцето ви.

Не стойте в празни връзки, тъй като от тях няма никакъв смисъл! Когато усетите, че нещата куцат и стават все по-лоши, просто теглете чертата!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР