Напоследък все повече хора отглеждат орхидеи. Малцина се задоволяват с

...
Напоследък все повече хора отглеждат орхидеи. Малцина се задоволяват с
Коментари Харесай

Кой да предположи, че красивата орхидея крие тези ОПАСНОСТИ

Напоследък от ден на ден хора отглеждат орхидеи. Малцина се задоволяват с хубостта единствено на едно растение. Ако един път се престрашите да внесете орхидея в дома си, то сигурно развъждането им ще се трансформира в фикс идея за вас.

Тези цветя са толкоз нежни, красиви и обливащи ни с багри, че съумяват даже да трансформират интериора, трансформирайки го в доста по-причудлив и мистериозен.

В случай, че и вие отглеждате орхидеи в дома си, вероятно имате задоволително знания, свързани с техните потребности. Дали обаче знаете, че крият рискове?

Какви рискове крият орхидеите?

Опитните градинари са безапелационни в това, че орхидеята е растение епифит. Или казано по различен метод, тя може да живее без нуждата от почва. Цветето си набира питателните субстанции, с помощта на влажността във въздуха и кореновата система.

От основна нужда е да не държите орхидеи в спалното помещение. Това може да породи съществени проблеми, за които малко на брой допускат.
 Ако вашата орхидея има стърчащи корени, неотложно направете ТОВА Ако вашата орхидея има стърчащи корени, неотложно направете ТОВА
Орхидеите са едни от най-вълнуващите растения, до които човешко око се е докосвало. Те са толкоз нежни, ефирни и завладяващи. Цветовет...

Възможно е по време на сън, до момента в който хората са беззащитни, да се лишат от част от виталната си сила поради самото цвете.

Не е добра концепция в спалнята ви да участва превъзходното растение. Много евентуално е на сутринта да се чувствате още по-изморени и без сили.

Според фън шуй почитателите, това е женско цвете. Възможно е растението да скапе аурата на мъжкото либидо. Най-добре дръжте цветето тук-там, където мъжете прекарват минимум време.

За предпочитане е орхидеите да се отглеждат само от хора, които бликат от сила. Така растението няма да им повлияе отрицателно.

Ако решите да премахнете цветето от вкъщи си, не мислим, че е добра концепция да го изхвърляте. Най-добре го подарете на човек, който счита за себе си, че е задоволително деятелен. Така можете да сте сигурни, че различен, вместо вас, ще се грижи чудесно за едно от най-красивите растения в света.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР