Напоследък Тото и Лъчо от СкандаУ не работят в общи

...
Напоследък Тото и Лъчо от СкандаУ не работят в общи
Коментари Харесай

СкандаУ: Разделяме се, тъпанари! ВИДЕО

Напоследък Тото и Лъчо от " СкандаУ " не работят в общи планове, нито пък ги засичаме дружно по изявленията или други медийни прояви. Това породи клюки, че хип-хоп звездите въпреки всичко са се изпокарали и са решили да се разделят.

След дълго безмълвие и постоянно задавани въпроси, Лъчо и Тото взеха решение да разочароват своите фенове и да зарадват всички тези, които през цялото време им предсказват раздробяване на групата. В особено видео двамата взеха решение да признаят за какво са стигнали до това решение и се подиграха по жесток метод с феновете, употребявайки обидни квалификации.



" Виждаме какво ни пишете и взехме решение, че не е правилно да ви демонстрираме единствено хубавите моменти от нашето партньорство. Затова е време да ви споделим какво общо решение сме взели за нас и нашия екип. С годините сме имали какви ли не преживявания, само че пътищата ни се разделиха и всеки би трябвало да тръгне по своя път без да носи тежестта на въпроса на почитателите: " Какво става с група СкандаУ ". Крайно време е да го обявим пред всички и да нямаме повече тези угризения ", споделят двамата с опечалени физиономии в ново клипче за техния youtube канал.

И малко след тази сълзлива плеяда двамата избухнаха в смях и обявиха, че всичко казано до момента е режисура. " Много сте тъпи! Балъчета... Верно ли цъкна тоя клип да видиш?! Ние сме СкандаУ Боговете... ", подигра се самозабравилата се врачанска звезда Тото с феновете си, които внезапно оредяват с всеки минал ден.

Недоволни феновете разясняват, че това е следващ ПР ход на групата, които се мъчат да задържат вниманието върху себе си. Фурорът при тях продължи прекомерно малко, а почитателите им се отхвърлят от тях, поради вулгарното им и несериозно отношение точно към тези, които ги харесват и ги направиха известни, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР