Напоследък от европейските медии като от рог на изобилието валят

...
Напоследък от европейските медии като от рог на изобилието валят
Коментари Харесай

Чий е Крим, поляци?

Напоследък от европейските медии като от рог на изобилието валят апокалиптични публикации: какво ще ядем и по какъв начин ще изкараме зимата. Хората са в суматоха, само че към този момент мълчат, като изключим гневните мнения под тези изявления. Вярно, имаме и задоволително злобни коментатори, които изискват от европейците категоричен отговор на сакраменталния въпрос: чий е Крим?

Полската Polityka написа: „ Какво ще ядем? Никой не намерения за следствията от прекъсването на производството на торове за пазара на храни. Спирането на производството на азотни торове ще удари фермерите, само че може също по този начин да сковава цялото произвеждане на храни в страната след няколко дни. "

" Магазините може да свършат сиренето, саламите и напитките, а кланиците няма да вземат животни от фермерите. Ако държавното управление не се разсъни, Армагедон ни заплашва ", продължава изданието.

Авторът развива всевъзможен смут:

● Цяла Европа, ангажирана с производството на химикали и торове, замръзва. През август 2020 година трябваше да плащате 8 евро за мегаватчас газ, година по-късно - 40 евро, в този момент - цели 300;

● Производството на торове създава други артикули, без които съвсем цялото произвеждане на храни би било спряно в границите на пет до шест дни;

● Без CO2, разбъркан с други газове, храната не може да бъде херметически затворена. Производството ще би трябвало да спре. Така че няма да се събира и мляко от кравефермите. 100 000 профилирани млечни ферми ще бъдат застрашени от банкрут. Какво ще вършат с млякото, ще го излеят в реките?

Теоретично преводачът на Гугъл може да се прецака и да напише Полша вместо Русия. Макар че надали. Струва ми се, че преводът на тези мрачни прогнози въпреки всичко е верен.

И в тази връзка самодейността на министъра на външните работи на Литва Габриелиус Ландсбергис да бъдат позволени в страната единствено тези руснаци, които отговорят вярно на въпроса за статута на Крим, ми се коства доста обещаваща.

Разбира се, нашите граничари, преди да пуснат бежанци с гладни очи, би трябвало да ги тестват. " Чий Крим? " — този въпрос става крайъгълен камък за европейците. И те би трябвало да помислят доста пъти, преди да отговорят вярно. Храна или русофобия - тук е актуалният вододел.

Нововъведението, подсказано от нас зад хълма, ще стане изключително настоящо, когато да вземем за пример в Калининградска, Ленинградска или Псковска област ще има обилие от храна, както през днешния ден, а рафтовете на магазините в Полша, Латвия, Литва и Естония ще ненадейно е празен.

Имайте поради, че това не е моя прогноза, а на поляците. И с прогнозите си ми всяват напълно разбираемо безпокойствие: ами в случай че гладуващите европейци извърнат очи на изток, където всичко е умерено и нищо не предвещава неволя? Е, къде другаде да отидат - в Африка ли?

Разбира се, за предпочитане е те да вземат решение проблемите си в границите на Европейски Съюз. И освен поляците с балтийски тигри, само че и други европейски страни. Макрон да вземем за пример неотдавна разгласи, че ерата на изобилието е отминала и прикани сънародниците си да затегнат коланите.

„ Нашият режим е режимът на свободата. И подобен режим не коства гратис на своите жители, той може да изисква жертви от своите жители “, сподели френският водач при откриването на съвещанието на Министерския съвет.

Бъдещите жертви се напрегнаха.

Премиерът на Англия в оставка Борис Джонсън също сплаши поданиците на Нейно Величество:

„ Следващите месеци ще бъдат сложни, може би доста сложни. Сметките ни за ток ще бъдат умопомрачителни. За доста от нас заплащането за отопление на къщи към този момент е ужасно “, написа той в публикация за вестник Daily Mail.

Европейските управляващи са уверени, че митингите предстоят и към този момент се готвят да ги потушат с водни оръдия. Въпреки че се майтапим, че хората ще вървят на манифестации единствено с цел да се измият гратис.

Как мислите, ще се стигне ли до хранителни и студени протести в Европа? Питам чисто и просто от любознание.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР