Напоследък не спира да се налага тенденцията за slow life,

...
Напоследък не спира да се налага тенденцията за slow life,
Коментари Харесай

Находка на деня: Новият член в семейството на Air Max

Напоследък не стопира да се постанова наклонността за slow life, само че пък по едно и също време с това осезаемо усещаме какъв брой бързо се движи времето и от време на време точно в забавянето се крие най-голямото осъзнаване. Осъзнаване, че по-често би трябвало да се впускаме самоуверено и да включваме на висока скорост, с цел да осезаем всички страсти и да живеем пълноценно. Това като че ли е и вдъхновението, което се крие зад основаването на новия.

Той е основан по истинския дизайн, чиято муза са японските влакове стрела, и сигурно ще са това оръжие, с което можем да изстреляме стила си с висока скорост напред. Така както ни се живее в последно време. С цялата младежка смелост, с която бихме ги носили – и ние, и децата ни. Тези страхотни маратонки са заслужен член в огромното фамилията на Air Max. Тези спортни обувки са проектирани по този начин, че да обезпечават оптималната отбрана от удар по време на повтарящи се придвижвания.
 Абсурдите на Мондиал 2022 20 ноем 2022 | Всеки миг ще стартира едно от най-значимите събития - Световното състезание по футбол. На всеки 4 години...


Другото, което е особено за тях е, че в междинната им подметка има по-малко омекотяваща пяна и е оставено повече място, с цел да се разположат по-големите камери с компресиран въздух. Така се понижава общото тегло на обувката и се реализира оптимално възприятие за омекотяване. Несъмнено дават оня комфорт, от който имаме потребност в динамичното си всекидневие.

Но няма по какъв начин да не обърнем внимание и на стилния им изчистен дизайн, още веднъж като че ли ангажиран от японската стилистика за рафинираност и минимализъм. В можете да откриете четири разнообразни модела – напълно в бяло, напълно в черно, само че и два разновидността с фини, само че ярки и цветни елементи. Така че където и да решим да отидем с тях, можем да сме сигурни, че ще се откроим със стила си. И с тъкмо тези!



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР