Напоследък доста често чуваме името на певицата и актриса Селена

...
Напоследък доста често чуваме името на певицата и актриса Селена
Коментари Харесай

Селена Гомес, Sezane и най-елегантното палто

Напоследък много постоянно чуваме името на певицата и актриса Селена Гомес, а повода е излизането на документалния филм, който споделя за последните няколко години от живота й. Може би най-трудните. Той открехва завесата на най-личния й свят и демонстрира някои от най-големите провокации и трудности, с които звездата трябваше да се сблъска: анулацията на турнето й Revival, пандемията, пътуването й до Кения с благотворителна цел, визитата й в Белия дом, с цел да разиска стратегиите за психологично здраве в началните учебни заведения, само че също и рецесиите в психологичното и физическо й здраве. Лупус, бъбречна трансплантация, меланхолия, тревога - Селена Гомес разкрива себе си повече от всеки път в този документален филм, режисиран от Алек Кешишян.
               

Миналата седмица певицата участва на прожекцията на нейния документален филм в Ню Йорк и взе участие в сесия с въпроси и отговори. За случая певицата се открои със семпла, само че доста елегантна визия. беше облечена в къса черна плетена рокля, високи кожени ботуши до коляното и маслиненозелено палто, което стана и най-обсъжданата част от тоалета й. Оказа се, че то е от сбирката есен-зима 2022-2023 на една от обичаните ни френски марки Sezane. Палтото е от 100% вълна, с елегантна и безконечна кройка, и е съвършената връхна дреха, която да стане част от капсулния ни дрешник освен за тази зима.
               

Момичето, което макар тежкия си интервал, започва лична марка – Rare Beauty, както и кулинарно шоу, сътвори платформа в помощ на психологичното здраве и взе участие в сполучливата поредност Only Murders in the Building, постоянно е показвало добър усет във връзка с облеклото си – даже и когато не е под светлините на прожекторите. Гомес ловко смесва дизайнерски облекла с неща от по-достъпни марки, а неотдавна ви я с вълненото палто от сбирката на Mango. Така че тя потвърждава, че стилът не е единствено въпрос на средства. Този път обаче звездата прави избор на връхна дреха в интерес на Sezane. Марка, на която се доверяват и други известни дами, в това число Сиена Милър, която може да бъде забелязана постоянно в облекла на френския бранд.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР