Напористата юристка и бивша депутатка от няколко политически фракции Татяна

...
Напористата юристка и бивша депутатка от няколко политически фракции Татяна
Коментари Харесай

Ето как Татяна Дончева паркира в двойно нарушение

Напористата юристка и някогашна депутатка от няколко политически фракции Татяна Дончева бе засечена да паркира погрешно в София по цели 2 параграфа от правилника за придвижване по пътищата.

Социалистката е подкарала чисто нов джип от марката " Хавал ", за който обаче място очевидно мъчно се намира.



Затова преди следващата си среща като юрист или за реденето на нечии листи за предварителните избори на 2 октомври Дончева реши да го " зашие " в еднопосочна улица, назад на придвижването. Видно от фотографията, мястото е тъкмо под знак, забраняващ влизането от другата посока, освен това без разстояние от кръстовището, изисквано от закона.

Въпреки че столицата е трайно празна от 2 седмици поради сезона на отпуските, тя очевидно още веднъж изпитва усложнения с намирането на подобаващ паркинг за голямото возило. Джипът на адвокатката носи баровски номер, за който е заплатила спомагателна такса, когато е записала возилото в КАТ.

Цената на колата варира сред 50 и 55 хиляди лв. според от екстрите, а очевидно тя не е пестила от тях.

Това не е първата изцепка на някогашната бесепарка на пътя - преди няколко години паяк подвигна колата й поради изтърван есемес за синя зона, което провокира нейното неспокойствие и се стигна до кавга с катаджии в центъра на града.

Снимки: " Булфото " и Дойчин Котларов, правист и създател на фондация " Дома арт "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР