Наполовина за и против са разделени българските звезди за ваксинирането

...
Наполовина за и против са разделени българските звезди за ваксинирането
Коментари Харесай

Няма консенсус сред родните звезди за ваксината, Митьо Пищова обаче каза твърдо Да

 Наполовина " за " и " срещу " са разграничени българските звезди за имунизирането против COVID-19.

Заради подозрения, а не поради научни проучвания срещу имунизациите е и българката с максимален бюст Кристин Каменова. Сексапилната красавица признава, че би си поставила ваксина, само че в случай че в действителност измежду нас върлува същинска заплаха. Твърдо срещу да се имунизира е и най-новата Мис България Венцислава Тафкова.

" Според мен това е вирус, който един младеж би изкарал доста по-леко, а тези ваксини би трябвало да се употребяват за по-нуждаещите се, хората на първа линия и лекарите ", разяснява най-красивата за 2020 година

На същото мнение е и ромският славей Софи Маринова. " Чух новината за имунизациите и това си приказвах и се майтапих с братята роми. Мисля да не се имунизирам, тъй като може да има странични резултати, за които да не знаем ". " Раздвоен съм, не знам към този момент какво да си мисля. От една страна, лятото ковид го нямаше, а през зимата някак си се появи. Но, въпреки това, виждам по какъв начин мои познати губят борбата със болестта, с уточнението, че всичките имат съпътстващи болести. Ваксината би трябвало да бъде тествана и сигурна, с цел да са спокойни хората. Нека първо да доживеем доставянето й, а след това ще решим какво да вършим ", съобщи обичаният фолкизпълнител.

" По-хубаво от непринудено и гратис имунизиране здраве му кажи! Всяка година се имунизирам за грип, като си заплащам имунизацията. Аз съм един от образците за жител, който не е пропуснал година да не се имунизира. Дори и тази, когато имаше дефицит по аптеките, цялата фамилия се ваксинирахме. Дай Боже имунизациите за COVID-19 скоро да дойдат, да стартираме да се имунизираме и последователно ще се отърсим от тази болест ". Така обичаният на генерации българи артист Георги Мамалев разяснява оповестеното начало на имунизиране на популацията след Нова година против ковид. Засега никой от семейството на Мамалев не е обиден от ковид. Причината е, че всички съблюдават прецизно ограниченията от оперативния щаб.

За имунизацията е и любимецът на народа Митьо Пищова. Търновският безгрижник прекара тежко болестта след десетдневен престой в болница " Стефан Черкезов " в остарялата столица. Във вторник Димитър Маринов бе изписан от лечебното заведение и, както се зарече по-рано пред " ", закла 200-килограмово теле на поляната пред блока му във Велико Търново, което раздаде за здраве на комшии, близки, другари и медици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР