Наполи завърши по много добър начин сезона в Серия А,

...
Наполи завърши по много добър начин сезона в Серия А,
Коментари Харесай

Наполи прегази Специя, Петко Христов извън състава

Наполи приключи по доста добър метод сезона в Серия А, като в мач от последния кръг победи Специя с 3:0 като посетител. Извън състава на домакините заради травма бе българският национал Петко Христов.

По този метод Наполи приключва сезона като трети в класирането със 79 точки, до момента в който Специя ще финишира на 16-ата позиция с 36.

Двубоят стартира по съвършен метод за Наполи, като резултатът бе открит още в 4-ата минута, когато Калиду Кулибали даде прелестно подаване на Матео Политано, а италианецът с доста хубав удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Иван Проведел. В 25-ата минута Пьотър Зиелински се оказа най-съобразителен и се възползва от отбита топка, която насочи неспасяемо в десния ъгъл на вратата на Специя за 2:0. 11 минути по-късно Андреа Петаня сподели страховит взор върху играта, намирайки Диего Деме в наказателното поле, а германецът с удар от придвижване осъществя трето попадение за партенопеите. Специя опита да се върне в срещата и сподели зъби, като даже прати топката в мрежата на своите посетители. Рей Манай засече хубаво подаване във вратата на Алекс Мерет, само че след интервенция на ВАР се видя, че е имало засада и голът не бе зачетен. През втората част темпото доста спадна, защото всичко бе ясно и забавните голови положения не изобилстваха. Все отново, в 86-ата минута Рей Манай бе покрай гол, само че стреля в гредата.

По обявата работи: Георги Димитров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР