Наполи победи Аталанта с 3:1 на Гевис Стейдиъм в Бергамо

...
Наполи победи Аталанта с 3:1 на Гевис Стейдиъм в Бергамо
Коментари Харесай

Наполи разкъса Аталанта и поне до мача на Милан с Болоня ще е на върха в Серия А

Наполи победи Аталанта с 3:1 на " Гевис Стейдиъм " в Бергамо и най-малко до срещата на Милан с Болоня, ще държи върха в Серия А поради по-добрата си голова разлика от миланския гранд.

" Партенопеите " стартира стремително следобеда в Северна Италия, като още в 12-ата минута получиха дузпа за нарушаване против Дрийс Мертенс. След обширен видеопреглед Марко ди Бело удостовери 11-метровия углавен удар, от който Лоренцо Инсиние се възползва и откри.

Осем минути преди почивката " адзурите " нанесоха нов удар на бергамаските посредством Матео Политано. Бившият състезател на Сасуоло се възползва от необикновено подаване на Инсиние от фал и от близко, с удар от въздуха заби топката в мрежата на Хуан Мусо. Аталанта въпреки всичко отговори при започване на втората част, когато Де Роон бе прецизен с глава. Десетина минути преди края на срещата Елиф Елмас получи топката от Лозано на стрелкова позиция и с доста клиничен удар разпечата Мусо за трети път.

Трите точки изкачиха Наполи на върха в Серия А с еднакъв брой точки с Милан, който има и мач пасив. " Адзурите " и " росонерите " са с по 66 точки. " Нерадзурите " остават на шеста позиция с 51 точки. Лацио е пети с пункт повече, а Рома е със същия актив от точки, какъвто има и отборът на Джан Пиеро Гасперини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР