Напъвам се да си спомня, за какво хората бяха по

...
Напъвам се да си спомня, за какво хората бяха по
Коментари Харесай

Бабикян се чуди дали въобще е бил на протестите миналата година

Напъвам се да си спомня, защо хората бяха по площадите предходната година... Защото като виждам тази година...?! Това написа във Facebook депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", Арман Бабикян, който е представител на " Отровното трио " в обединението. Коментарът му е във връзка изявлението, което даде тази заран претендентът за вицепремиер и вътрешен министър на " ИТН " Петър Илиев, пред Нова телевизия.

" Явно са протестирали за пенсии, за мажоритарна система, за повече надменност в политиката, за повече почетни консули, за борба със " соросоидите ", за съсипване на Истанбулската спогодба, за най-малко един македонец в космоса (че не се търпи вече), за легализиране на плагиатството и по-чести избори, и така нататък ", написа още Бабикян.

" В някои от дните са протестирали за приемане на еврото, а в други за противоположното. В особени моменти са крещели да се продава Българската банка за развиване, а в други не ", добавя той.

" Явно е имало дни, в които натрапчиво са ругани млади и способени хора като Асен Василев и Кирил Петков, и са провиждани като " леви ", а несъмнено е идвала Нинова като рупор на дясна идеология и антисистемност!

Или не помня добре (от възраст ще да е), или съм бил на други митинги... Или изобщо не съм бил! ", споделя още Арман Бабикян, който дружно с юрист Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, беше едино т главните уредници на антиправителствените митинги предишното лято.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР