Нападнатата от швед камериерка Диана е сърдита на правосъдната система

...
Нападнатата от швед камериерка Диана е сърдита на правосъдната система
Коментари Харесай

Нападнатата от швед камериерка: Чувствам се ритната втори път

Нападнатата от швед камериерка Диана е ядосана на правосъдната система поради ниската присъда, която получи насилникът й. Припомняме, че през вчерашния ден той беше наказан на 4500 лв. санкция. 
"Чувствам се ритната повторно. Казвала съм го доста пъти, същинското отмъщение е в паричното обезщетение и ще го диря. Има корупция поради това санкцията му е 4500 лв.. 100% съм сигурна. Той е платил за тази дребна присъда. ", възмущава се Диана.
"Виждала съм го персонално къде беше настанен в Несебър. На терасата седеше. Видя ме и се скри. Той разиграва спектакъл като споделя, че не помни по какъв начин ме е бил. ", разкрива още тя в ефира на Нова телевизия. По нейни думи животът й продължава, както преди. 
"Работя и изкарвам пари по почтен път. ", съобщи камериерката. "Малката ми щерка беше уверена, че ще има правораздаване, само че извънредно се разочарова. Искам да употребявам ефира ви да потърся работа. На мен ми харесва да съм камериерка и бих почнала още веднъж такава работа. Така че в случай че някой желае дано се свърже с мен и да ме наеме. ", моли Диана.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР