Нападателят Юсуфа Яфа, който досега игра за тима от Първа

...
Нападателят Юсуфа Яфа, който досега игра за тима от Първа
Коментари Харесай

Бит чужденец от Първа лига: 30 полицаи стояха и гледаха

Нападателят Юсуфа Яфа, който до момента игра за отбора от Първа лига " Царско село ", описа скандални моменти, до момента в който излагаше своята позиция по отношение на.

В обява в профила си в Инстаграм роденият в Гамбия нападател описа за какво е държал да извърши дузпата в 90-ата мин., която притежателят на " Царско село " Стойне Манолов принудително му забрани да бие. Тогава Яфа направи опит да си върне топката, само че с осъществяването се нагърби капитанът на отбора Мартин Кавдански, който изпусна. В последна сметка " Царско село " остана на 14-ото, последно място и изпадна от елита. След това Манолов даже разгласи, че разпуска тима.

Яфа изясни, че Кавдански не е изпълнявал дузпи даже на тренировки, само че все пак е настоял да бие. " Когато разбрах, че той мисли само за себе си, а не за тима, взех топката назад и споделих, че аз ще поема отговорността... В този миг си помислих, че не желая моят тим да изпадне и по тази причина желаех да извърша дузпата - с ясната мисъл за отговорността, която поемам... Получи се цирк, който в никакъв случай не бях виждал през живота си. Накрая те взеха решение, че ще ми разрешат да извърша дузпата, а това, което се случи по-късно даже не можех да си го показва. Президентът на клуба влезе на терена и се нахвърли върху мен. Това ми пристигна прекалено много - беше ясно, че тук към този момент не става въпрос за спорта

Оставих топката на който желае да извърши дузпата и той (б.ред. - Стойне Манолов) ме изгони от терена, без даже да съм получил червен картон. Мачът продължаваше, а съдията и служителите на реда му разрешиха да нахлуе на игрището . Усетих, че нещо не е наред и се насочих към съблекалнята. Той стартира да ме блъска без причина, да ме стиска мощно за врата и го попитах какъв е казусът му с мен, откакто не съм направил нищо неприятно. Бях шокиран и не осъзнавах какво се случва. 

Докато напусках игрището, треньорът на вратарите (б.ред. - очевидно Яфа има поради Никола Донев) заплаши живота ми, че в случай че не изляза, ще ме убие. Той каза  " Напусни преди да те убия! ". Бях доста сърдит. Президентът ме последва в съблекалнята и ме удари по-силно в сравнение с терена. Имаше над 30 служители на реда на стадиона и никой не направи нищо! ", изясни Юсуфа Яфа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР