Нападателят Валери Домовчийски, който се превърна в герой за своя

...
Нападателят Валери Домовчийски, който се превърна в герой за своя
Коментари Харесай

Домовчийски се навил да остане във Враца

Нападателят Валери Домовчийски, който се трансформира в воин за своя отбор при историческия втори триумф на Ботев (Враца) като посетител на Ботев (Пловдив) в елита, е дал единодушието си да остане в тима и за новия сезон. Очакваното стесняване на бюджета в резултат на икономическата рецесия поради пандемията от ковид, няма да е проблем за капитана на врачани да продължи в клуба. Той се усеща добре в най-големия град в Северизапада и несъмнено възроди кариерата си. През този сеон той към този момент вкара 6 гола и е едноличен голмайстор на отбора пред Петър Атанасов и Даниел Генов, които имат по 3 попадения.

Надеждите на треньора Антони Здравков са, че и последните двама ще останат. Наставникът желае да резервира гръбнака на своя отбор и да се опита да го стабилизира в елита през идващия сезон, който ще започва незабавно след доиграването на шампионата. В момента футболистите са подписали единствено анекси за удължение на контрактите след 30 юни. Все отново договарянията ще се водят след изиграването на всички срещи.  Първа изненада! Домо смълча " канарчетата " преди полуфинала им с " алените " (видео+галерия)
В последния кръг от постоянната фаза Ботев (Враца) ще одобри Царско село в решителна борба на дъното. Целта е избягването на бараж за оцеляване със Септември (София) или Монтана.

На този стадий е ясно, че след края на сезона преотстъпените Доминик Янков, Деян Иванов, Атанас Лясков и Петко Ганев ще се върнат по клубовете си.

" Меридиан Мач " efbet Лига 25 кръг, събота 6 юни  Ботев (Пловдив) 0:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР