Нападателят Валери Божинов ще продължи кариерата си в Италия, призна

...
Нападателят Валери Божинов ще продължи кариерата си в Италия, призна
Коментари Харесай

Валери Божинов се завръща в Италия

Нападателят Валери Божинов ще продължи кариерата си в Италия, призна самият той. Той подписва с тима от Серия С Катания. „ Аз персонално се разбрах с Катаня, с помощта на спортния шеф на Парма Алесандро Лукарели. Брат му е треньор в Катаня. Така станаха нещата. Звъннаха ми и ме питаха дали желая да играя в Катаня. Катаня е огромен клуб, тим с обичаи, с доста огромни почитатели, има напрежение, което аз обичам. Искам да играя пред аудитория и почитатели. По-хубаво от това няма. Отборът е в Серия С, само че има упоритости и предпочитание да се върне в Серия В. Лично за себе си съм си сложил цел да напиша една огромна история с този клуб “, добави нападателят пред Dsport.

„ Преди малко ми звънна треньорът Кристиано Лукарели, който ме попита дали на следващия ден следобяд мога да бъда в Катаня за тренировката на тима. Очаквам от клуба да ми пратят билети. Надявам се на следващия ден рано сутринта да потегли за София и към обяд да съм в Сицилия, Катаня “, добави той.

“Четири седмици мисля, че се приготвих добре. Липсваше ми само игрова процедура. Изиграх няколко мача по едно полувреме. Тук е моментът да благодаря на Септември и на господин Чандъров, че ми разреши да направя подготовката с тима, както и на господин Радуканов, че той също се съгласи да бъда с тима там. “Аз мисля, че помогнах доста на този тим с моите качества, като човек, като отношение, професионализъм, тренировки. Отборът има прекрасен колектив и мисля, че ще успее да се върне в efbet Лига. Пожелавам им го от сърце ”, сподели Божинов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата парола
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР