Нападателят Томас Мюлер и защитникът Матс Хумелс се завръщат в

...
Нападателят Томас Мюлер и защитникът Матс Хумелс се завръщат в
Коментари Харесай

Льов върна Мюлер и Хумелс в Бундестима

Нападателят Томас Мюлер и бранителят Матс Хумелс се завръщат в състава на Германия за eвропейското състезание това лято, разгласи селекционерът на Бундестима Йоаким Льов през днешния ден. 

Двамата бяха извадени от тима след неуспеха на iветовното състезание в Русия през 2018 година като оттогава не са носили екипа на родината си.

" В тези условия може да прекъснем промяната на поколенията. В отбрана нямахме нужната непоклатимост в последно време и може би повода е неналичието на опит. Матс е състезател, който въздейства на своите съотборници и ни носи опит ", разяснява Льов. " Искаме да имаме тим, който е цялостен с упоритост и въодушевление и който дава всичко от себе си, с цел да успее на терена. Това е нашата цел и може да се усети, че този тим желае да бъде сполучлив на европейското ", добави треньорът на Германия.

Извън състава остават крилото Марко Ройс, който през вчерашния ден съобщи, че има потребност от отмора след тежкия сезон с Борусия (Дортмунд), както и вратарят на Барселона Мар Андре Тер Щеген, който се възвръща от травма. 

В групата от 26 души обаче се завръща централният нападател Кевин Воланд, който направи мощен сезон с Монако, както и 17-годишният халф на Байерн Джамал Мусиала, който направи своя дебют за Германия преди единствено два месеца.

Съставът на Германия за Евро 2020:

Вратари: Нойер, Лено, Трап;

Защитници: Кох, Рюдигер, Халщенберг, Клостерман, Гюнтер, Хумелс, Госенс, Матиас Гинтер, Зюле;

Халфове: Кимих, Горецка, Хаверц, Кроос, Мусиала, Джан, Хофман, Нойхауз, Гюндоган, Сане;

Нападатели: Мюлер, Воланд, Вернер, Гнабри. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР