Нападателят Роналдо даде първото си интервю като футболист на Левски

...
Нападателят Роналдо даде първото си интервю като футболист на Левски
Коментари Харесай

Роналдо: Срещу ПАОК ще бъде трудно, но с работа и с Божията помощ ще излезем победители

Нападателят Роналдо даде първото си изявление като футболист на Левски пред клубната телевизия на „ сините “.

„ Чувствам се доста добре в Левски, цялата организация по посрещането ми бе прелестна. Ще направя всичко допустимо да оправдая признанието и постоянно да излизам като победител “, стартира бразилецът.

Офанзивният футболист разкри, че е избрал да се причисли към Левски поради историята на клуба и поради почитателите на отбора. Той призна, че за всеки футболист е фантазия да играе за тим като Левски.

„ Избрах Левски поради историята на клуба и поради чудесната аудитория, която кара всеки състезател да се усеща удобно да играе и съм същински благополучен да бъда тук. Със сигурност всеки футболист мечтае да играе за отбор като Лески “, съобщи кариоката.

Роналдо счита, че „ сините “ могат да отстранят гръцкия ПАОК в Лигата на конференциите с доста работа и с Божията помощ и добави, че главната цел, която си е сложил е да осъществя доста голове със „ синята “ фланелка.

„ В Левски задачите са сигурно огромни. Трябва да работим интензивно, с цел да можем да преминем през тази фаза сполучливо, а самостоятелните цели, които желая да реализира са да въвеждам повече голове. Но преди всичко мисля да оказвам помощ за богатството на тима и по-късно да мисля за персоналните. Никога не съм си представял, че ще играя такива мачове, само че това е огромна опция. Срещу ПАОК ще бъде мъчно, само че с работа и Божията помощ ще излезем спечелили “, сподели новото попълнение на 26-кратните първенци.

Той разкри, че поддръжката, която е получил при дебюта си за Левски в контролата със Септември (1:1) го е предиздвикала да се усещам доста удобно на терена. Нападателят е уверен, че с поддръжката на последователите, Левски ще реализира доста победи за в бъдеще.

„ На контролата в събота не бях квалифициран за такова посрещане. За първи път в другарски мач виждам аудитория, която да е толкоз гореща. Отскоро съм в отбора, само че почитателите по трибуните ме накараха да се усещам доста удобно до момента в който играех на терена. Убеден съм, че с тяхната поддръжка ще реализираме доста победи за в бъдеще “, безапелационен е Роналдо.

Бразилецът разкри, че акомодацията му към отбора ще бъде по-лесна и по-бърза от предстоящото, поради помощта на двамата му сънародници Уелтън и Цунами, както и на старши треньора Станимир Стоилов. Роналдо добави, че макар късия си престой в Левски, е схванал в действителност какъв брой добър ментор е Стоилов.

„ В тима има и двама мои сънародници – Уелтън и Цунами, те са доста положителни хора и невероятни футболисти. С тях адаптирането ми ще бъде доста по-лесно и по-бързо от предстоящото. Старши треньорът Стоилов също ми оказва помощ да се приспособявам към работния развой с упътванията му. Благодарен съм му за доверието, за едвам няколко дни аз съумях да усетя какъв брой добър ментор е той “, сподели 21-годишният състезател.

Той съобщи, че за него няма значение на коя позиция ще играе в офанзивата на Левски.

„ Нямам обичана позиция на терена. Просто обичам да играя, няма значение за мен дали от ляво, от дясно или в центъра. Важното е да играя там, където треньорът реши “, сподели още Роналдо.

Новото попълнение на „ сините “ разкри по какъв начин в действителност е бил кръстен „ Роналдо “.

„ Името ми са го избрали татко ми и неговият брат, които доста са харесвали Роналдо Феномена. В началото на века той е изпъквал доста пред останалите футболисти. Щастлив съм, че носа това име. Когато въвеждам голове, ги обричам на брат ми, който умря “, сподели футболистът.

Роналдо насочи обръщение към почитателите, че ще носи фланелката на Левски с огромно достолепие.

„ На последователите желая да кажа, няма да е елементарно за един бразилец като мен да сбъдна фантазията си, само че когато това се случи, ще бъда доста благополучен. Фланелката на Левски ще бъде носена от мен с огромно достолепие “, приключи Роналдо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР